PurpleHANDGang
nbskllmchne napisał:
Poza tym polecam zrobienie ze 3 konikow, do tego 2 BP albo BP/EE +full support i zapraszam do fog albo na robienie 5 alliance'u ketry/varki:P
Zrobiłem swsa na subę ale może zmienie na koniarza tyle że pewnie tutaj jest mowa o koniach 79 lvl tak? :>
Czy może te niebieskie tak mocno biją?
regonzu napisał:
nbskllmchne napisał:
Poza tym polecam zrobienie ze 3 konikow, do tego 2 BP albo BP/EE +full support i zapraszam do fog albo na robienie 5 alliance'u ketry/varki:P
Zrobiłem swsa na subę ale może zmienie na koniarza tyle że pewnie tutaj jest mowa o koniach 79 lvl tak? :>
Czy może te niebieskie tak mocno biją?
Ja tam nie wiem , ale jesli myslisz nad konikiem to nawet dobrze , tym bardziej ze w GF jest skill ktory blokuje Erase czyli blokuje odwoływanie chowańca przez np. EE na pvp co w moim mniemaniu jest duuuzym bonusem .
Jednak musisz sie liczyc z tym ze raczej o pt bedziesz miec ciezko i lvl bedziesz wbijac raczej samemu i nie wiem czy to jest takie swietne P
i Beorn nie wiem czy wiesz, ale ten konik z 79 tez moze sprzatnac SH na 2 hity ))) nawet takiego pro jak twoj (ma być) ^^
EE miazdzy w Gracii ciesze sie, ze zaczynam grac dopiero teraz, zamiast sps'a zrobie ee i bedzie miodzio <3
alch3mik napisał:
A EE dostaje cos fajnego w graci?W ogole cos dostaje z nowych skilli?
`Nasz były klanowicz gra EE na ru off i powiem tak 82 lvl ma i 3-4 nukow vs on kładzie zawsze były przypadki gdzie kilkakrotnie wracali i zawsze padali ale to nie off i niewiadomo jak bedzie ja mam tez alta EE79 i z nozykiem na baiuma wiec moze se pogram i nim.
Ostatnio edytowany przez John100 (2010-06-15 10:01:21)
john na wrathcie juz chyba dziala to ze nie trezba zaliczac baiuma tylko zabic 10 mobow w toi ;D
John100 napisał:
alch3mik napisał:
`Nasz były klanowicz gra EE na ru off i powiem tak 82 lvl ma i 3-4 nukow vs on kładzie zawsze były przypadki gdzie kilkakrotnie wracali i zawsze padali ale to nie off i niewiadomo jak bedzie ja mam tez alta EE79 i z nozykiem na baiuma wiec moze se pogram i nim.
hehe ta, ja 80 nie mogem wbic a co dopiero 82 xD dluga droga
a twojego alta John100 znam przeciez grales nim jak bylem u was:)
alch3mik napisał:
John100 napisał:
alch3mik napisał:
hehe ta, ja 80 nie mogem wbic a co dopiero 82 xD dluga droga
a twojego alta John100 znam przeciez grales nim jak bylem u was:)
Wydaje Ci się Alch3mik John jest wszędzie strzeż się
Furian napisał:
alch3mik napisał:
John100 napisał:
`Nasz były klanowicz gra EE na ru off i powiem tak 82 lvl ma i 3-4 nukow vs on kładzie zawsze były przypadki gdzie kilkakrotnie wracali i zawsze padali ale to nie off i niewiadomo jak bedzie ja mam tez alta EE79 i z nozykiem na baiuma wiec moze se pogram i nim.hehe ta, ja 80 nie mogem wbic a co dopiero 82 xD dluga droga
a twojego alta John100 znam przeciez grales nim jak bylem u was:)Wydaje Ci się Alch3mik John jest wszędzie strzeż się
Teraz juz wiem ) dzieki Fura za ostrzeżenie , bede uwazac ^^